www.wahlvaagsreiser.com

Steder vi har besøkt og som vi kan anbefale

Eksempel: God søk

Ved Lake Eyasi i nord Tanzania bor Hadzabe stammen. De utgjør en verdifull forbindelse til menneskets tidligere historie. De er blant de siste jegere og samlere.

Tarangire har noen av den høyeste tetthet av elefanter. Parken ligger bare noen få timers kjøring fra byen Arusha, og er et populært stoppested på vei til Serengeti

Manyara er 320 km2, men 230km2 av disse er alkaliske vann, som tiltrekker seg flokker med flamingoes. Her er det Elefant, giraff, bøffel og løver.

Great Rift Valley er en geologisk dal som strekker seg 5000 km fra det nordlige Syria til Mosambik i Øst-Afrika. Riftdalen oppsto for 35 millioner år siden.

Ngorongoro-krateret er verdens største intakte caldera (Gryte) nede i dette vulkan krateret er det 20 – 30.000 ville dyr på en gang. Krateret er 265 kvadrat km.

Serengeti National Park ligger nord i Tanzania. Nasjonalparken ligger vest for Mt.Meru og Kilimanjaro, på grensen til Kenya, som er en del av Riftdalen.

I denne parken er det flere små vann, i og rundt vannet kan du se mange fugler og dyr. Mt. Meru 4566 moh ligger også her.

Med en perfekt beliggenhet, plassert på kanten av det afrikanske kontinentet, og vendt mot Det indiske hav. Varme og solfylte dager blir etterfulgt av kjølige netter

Arusha ligger i det nordlige høylandet i Tanzania, under Twin Peaks av Mt. Meru og Kilimanjaro, Arusha er safari hovedstaden i landet.

Dar es Salaam er den største byen og den politiske og økonomiske hovedstaden i Tanzania. Byen ligger i en bukt ved kysten av Det indiske hav.

Mikumi nasjonalpark ligger nord i Selous Game Reserve i Morogoro regionen. Den grenser til Uluguru Fjellene i Nord-og Rubeho fjellene i sør-øst.

Oppkalt etter Frederick Courtenay Selous. Nasjonalparken er den største i Afrika - den er omtrent fire ganger størrelsen av Serengeti og større enn Sveits.

Katavi ligger fjernt til i vestlige Tanzania, den er vill, vakker og imponerende, og er den fjerde største nasjonalparken i Tanzania.

Kigoma er en by vest i Tanzania som i folketellingen i 2007 hadde 125 234 innbyggere. Den ligger på østsiden av Tanganyikasjøen, og ligger nær grensen til Burundi.

Tanganyikasjøen er en stor innsjø i sentral-Afrika. Den er den lengste (673 km) nest eldste og nest dypeste innsjøen i verden etter Bajkalsjøen i Sibir.

Ved Lake Tanganyika sjøen i det Vestlige Tanzanias ligger den kjente Gombe Stream nasjonalpark. Her er sjansen stor for å se sjimpanser i sitt rette element.

Mwanza, Tanzania. Byen ligger ved den sørlige kysten av Viktoriasjøen. Mwanza er bla. kjent for sine klippeformasjoner.

Udzungwa Mountains nasjonalpark en av Tanzanias mest fremragende, uberørte paradis med en unik spennende villmark, fjell og regnskog.

Ruaha er den nest største nasjonalparken i Tanzania, etter Serengeti. Kjøretid fra Dar es Salaam er 9 timer, og småfly anbefales (fra Arusha eller Dar). Det går fly

Det er vel få stedsnavn som fremkaller så eksotiske assosiasjoner som Zanzibar. En liten øy utenfor Tanzania på Afrikas østkyst.

DEN OPTIMALE AFRIKA-OPPLEVELSEN! AD Travel gir deg muligheten!

Jakten på verdifullt tømmer og mineralrikdommer og massiv etablering av plantasjer gjør at frodig regnskog hver dag blir hogd eller brent.

Besøk Ibanstammens samfunn og ta del i deres gjestfrihet . Reis gjennom fjellrike områder og uberørt regnskog hvor Orangutangen fremdeles forekommer.

Sarawak er den største delstaten på Borneo, en ødemark av ren skjønnhet rikt på ressurser som pepper, kakao, palmeolje, tømmer og olje mm. Med et areal på 124.450 km

The Holiday Inn Damai Beach Resort ligger 40 km fra byen Kuching mot Sør Kinahavet. Det er omgitt av Regnskog og små klipper.

Kuching er en mellomstor by på østsiden av Borneo, i delstaten Sarawak. På Borneo er været varmt hele året med tropisk klima med temperaturer på rundt 25-30 grader.

SABAH er Malaysias store naturopplevelse som ligger i den nordlige delen av Borneo. Sabah er populær for sin ville natur, regnskog, og sine små palmeøyer.

Dette er en av de mest fantastiske byene. En moderne hovedstad med en varm gjestfrihet som du neppe finner mange steder rundt om i verden.

Mount Kinabalu er det høyeste fjellet i sør-øst Asia og tilbyr en unik klatring fra tropisk frodighet gjennom eikeskog til steinete platå.

En reise i Regnskogen på Kinabatangan River; På oppdagelsesferd langs denne viktige elven. Hold øynene åpne og du kan oppleve neseaper, ville elefanter, villsvin. mm

Sandakan ligger på den østlige kysten i Sabah provinsen, det er en by som er full av historie. Sandakan har en blanding av mennesker, levesett, kulturer og religione

Turtle Island ligger 40 km nord for Sandakan i Sulu Havet og består av Selingan, Bakungan og Gulisan øyene. Øyene er en trygg plass for de truede havskillpaddene.

De siste tiårene, har Kuala Lumpur (KL) blitt forvandlet til en pulserende metropol med spektakulære bygninger som Petronas Towers, og mega-store kjøpesentre.

Tropiske regnskoger er en verden som ingen andre, og deres betydning for det globale økosystemet og menneskelige eksistens er det viktigste.

Pherentian Island ligger på den nordøstlige kysten av Peninsular Malaysia. 20 km utenfor kysten den avsidesliggende byen Kuala besut. Det er to flotte uberørte øy.

For mange er navnet Vietnam synonymt med krig og ødeleggelse, men det er over 35 år siden krigen sluttet, og landet er etterhvert kommet langt vekk fra krigens mørke

Filippinene er et eventyrlig land som byr på asurblått hav, hvite strender, frodige palmer og spennende byer. Landet seiler frem som et nytt alternativ til Thailand.

Bantayan Island er en øy i Filippinene, øya ligger ved den vestre delen av nordspissen av Cebu Island. Det er politisk en del av provinsen Cebu.

Nyeste kommentarer

15.01 | 17:26

Hei John Egil Takk for kommentaren på min hjemmeside. Hils ...

14.01 | 23:17

Hei Harry..etter å ha sett gjennom sidene med masse flotte bilder og go...

18.11 | 12:46

jeg er halvt filippinsk

19.11 | 00:58

Hei Harry! Vi liker siden din. Mange flotte bilder. Vi får reisefeber av å se p...