www.wahlvaagsreiser.com

Feriedager på Bomani Beach Bungalows


AD Travel
Bomani Beach Bungalow
Etter 14 dager på reisefot med besøk hos Masaiene, Hadzabe stammen og Safari i Ruaha og Mikumi Nasjonalpark,  satte vi kursen mod AD Travel Bungalows i landsbyen Mlingotini.  På dette nydelige stedet ved det Indiske hav ble det avslapping og kos i 11 dager. ”Batteriene” ble ladet, tanker og opplevelser ble sortert, vi badet og solte oss, dro på båttur gjennom mangroveskogen og gjorde strandhogg på en øde øy, der vi hadde picnic. Vi besøkte menneskene i landsbyen og var på et barnehjem i Bagamoyo.
Vi vil atter en gang takke deg Solfrid og alle dere i AD Travel for den utmerkede servicen som dere gir. Denne turen som de to forgående, var godt organisert og planlagt sammen med vår suverene sjåfør, guide og tolk Joseph. Vi er to sære mennesker som vil oppleve ting litt utenfor allfarvei. Det fikk vi denne gangen også. Oppholdet sammen med Masaiene og Hadzabeene var veldig spesielt, vi kommer aldri til å glemme det.  Vi fikk det vi søkte etter! Alt var perfekt! Været har også vært på vår side. Natturen, menneskene og alle inntrykkene har ført til et vell av følelser for oss. Dette har vært en reise og et eventyr som vi aldri vil glemme.

Hilsen Sølvi og Harry

Bilder fra Bomani Beach Bungalows

Fra Bungalowene er det en vakker utsikt mot det Indiske hav.

Feriedager med avslapping i herlige omgivelser.

Bomani Bungalows egen strand.

Høye kokospalmer og kritthvite strender med fin sand og blått hav.

En seiltur på det indiske hav byr på hvite sandstrender, frodige mangroveskoger, for til slutt å strande på en øde øy for piknik og bading.

Med Bomani sin egen båt, en tradisjonell Dhow m/seil og motor. Her ligger det an til Sunset Cruise, snorkle og badeturerer ut til korallrevene.

Turen går gjennom frodige mangroveskoger og ender ut mot det åpne havet.

Landgang og piknik på en øde strand på en av de mange små øyer.

Kulturopplevelser på stedet

Området er omgitt av høye kokospalmer som svaier i den tropiske vinden, og som kaster lange skygger over kritthvite strender når solen går ned over det Indiske hav.

Nyeste kommentarer

15.01 | 17:26

Hei John Egil Takk for kommentaren på min hjemmeside. Hils ...

14.01 | 23:17

Hei Harry..etter å ha sett gjennom sidene med masse flotte bilder og go...

18.11 | 12:46

jeg er halvt filippinsk

19.11 | 00:58

Hei Harry! Vi liker siden din. Mange flotte bilder. Vi får reisefeber av å se p...